Treceți la conținutul principal

Postări

Prezentat

Royal what now? 🤔

Hello, Simt ca trebuie să urmez o veche tradiție a românilor şi să comentez... De curând am încercat și eu să fac royal icing. Specific, a fost prima oară, dar cum găsești pe rețele de socializare zeci de vlogg-uri şi blogg-uri cu "how it's made" am prins curaj! În primul rând, hai să nu îi mai spun royal icing. E spuma de f-ing albuş de ou în care adaugi zahăr pudră să se întărească și apă să se lungească...Dacă nu îți e teamă de "E-uri" mai bagi și un colorant alimentar. Mare mea nemulțumire este însă că deşi probabil sunt mulți care ar face acasă prăjituri, procesul de creare este prezentat uneori ca fiind atât de laborios că te simți din start descurajat. Mă scoate din minți! Am în palmares ceva căutări pe internet, doar să îmi dau seama că în SUA se folosește în general un un albuş procesat sub formă de praf...panica de salmonela e mare peste ocean...Obama Care sucks hă? Inițial am crezut că este esențial acel praf...doh...nu este...bunicile noastre

Cele mai recente postări

Pat-a-cake, pat-a-cake baker`s man: Sugar cookie

#roadtrip

Concediu sau mommy becomes a nutjob?

Retrospectivă - la cules

Dis de dimineață

Family fun și destrăbălare culinară

Colindând...

Delicii